vremeV tem šolskem letu bo že tretje leto zapored potekal fotografski natečaj. Letošnji natečaj bo imel tri osrednje teme. Skozi vse leto (od septembra 2016 do maja 2017) boste lahko pošiljali fotografije, ki se bodo navezovale na določene teme.

Teme letošnjega fotografskega natečaja so naslednje:

  1. Bravo naši! …

Ker so za nami poletne olimpijske igre in ker se približuje zimski čas in s tem zimski športi, v katerih je Slovenija zelo uspešna, boste pri prvi temi lahko pošiljali fotografije povezane s športom.

  1. Vremenski pojavi

Čez vse leto se pritožujemo, kako na nas in na naše počutje vpliva vreme in njegovi pojavi zato boste pri tej temi lahko pošiljali fotografije, ki so povezani s celoletnimi vremenskimi pojavi.

  1. Hmmm, kako je dobro…!

Naše življenje se mnogo časa vrti tudi okoli hrane, ki jo zaužijemo in zraven nje tudi uživamo. Ker je na različnih družbenih omrežjih zelo popularno objavljanje fotografij raznoraznih kulinarničnih kreacij, in ker vemo, da tudi sami mnogokrat doma kaj pripravite, kar ni samo dobro za v želodec, ampak je lepo tudi za pogledat,  smo se odločili, da bo tretja tema povezana prav s prehranjevanjem.

Ker letošnje teme niso vezane na letne čase ali kakšno obletnico, smo se odločili, da boste fotografije za vse tri teme lahko pošiljali skozi vse šolsko leto.

Fotografije za vse tri teme lahko pošljete najkasneje do 15. maja 2017.

Več o natečaju si lahko preberete v priloženem dopisu.

V pričakovanju zanimivih fotografskih utrinkov vas lepo pozdravljamo!

makroni

 

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)