Untitled-1Spoštovani starši, učitelji, učenci in krajani Limbuša!

V mesecu maju bodo naši učenci za en dan prevzeli vsa dela v Muzeju narodne osvoboditve v Mariboru. Vodili bodo obiskovalce po muzeju, organizirali delavnice za najmlajše, fotografirali dogajanje in skrbeli za obveščanje medijev, muzej bo tisti dan vodila naša direktorica, učenka 9. razreda. Tudi vratarji, statisti in še kaj bodo naši učenci. Del tega velikega dne pa bo tudi razstava o šolstvu v Limbušu, ki jo bodo pripravili učenci z učitelji mentorji. Pri tem delu pa potrebujemo vašo pomoč.

Prosimo vas, da v šolo na posojo prinesete predmete, stare zvezke, fotografije …, ki bi jih lahko razstavili v muzeju in so del limbuške šolske zgodovine. Vsi predmeti, ki jih boste prinesli, pa naj bodo opremljeni s podatki: komu pripadajo, čas nastanka ali uporabe in še s kakšno podrobnostjo. Obvezno navedite tudi, kdo je predmet ali fotografijo prinesel, da bomo po projektu stvari lahko vrnili.

Prineseno lahko oddate razrednikom ali učiteljicama Cvetko ali Napast. Predmete, fotografije, … zbiramo do konca meseca marca.

Za pomoč se lepo zahvaljujemo

 MUZEJSKI TIM

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)