V soboto, 15. 4. 2017, je v športni dvorani Nika Vrabla potekalo področno osnovnošolsko tekmovanje v judu za področje Maribora, Pomurja in Podravja. Tekmovanja se je udeležilo 245 otrok iz 43 osnovnih šol. Ponovno z veseljem sporočamo, da se je naša šola z enajstimi učenkami in učenci odlično odrezala, saj so ekipno zasedli 3. mesto.

V posameznih starostnih in težnostnih kategorijah so osvojili naslednja mesta:

1. mesto  Tina Volf, Vanessa Asja Herič in Nik Špringer

2. mesto  Urška Murko, Jure Antolinc, Julija Partlič in Štef Mlakar

3. mesto  Lina Sevčnikar, Leane Kurnik

5. mesto  Lena Trantura in Nejc Fidler Jurič

Tina Volf, Urška Murko in Jure Antolinc so se uvrstili tudi na državno prvenstvo. Vsem iskrene čestitke.

V zadnjem tednu so naši učenci  odigrali tekme v odbojki za mlajše dečke in deklice. Po napetih dvobojih so žal v kvalifikacijah obstale obe ekipi tako dečki kot deklice.

V sredo, 19. 4. 2017, je potekalo področno prvenstvo v plavanju, kjer so bili prav tako uspešni naši učenci in učenke. V posamični konkurenci je zmagal Urban Breznik v kategoriji do 9 let, Trina Križe pa je osvojila drugo mesto v kategoriji do 15 let. Uspeh so dopolnili še ostali s tretjim mestom v štafetni tekmi , v kateri so sodelovali  Jon Vranešević, Tim Skudnik, Jan Bek, Noel Benko, Trina Križe, Ana Tripkovič, Janja Ajd in Tina Tomšič.

V četrtek, 20. 4. 2017, je potekalo državno prvenstvo v krosu. Udeležila se ga je naša učenka Nika Kralj, ki je zasedla 41. mesto.

Na teniških turnirjih Tenis Evrope uspešno nastopa naš učenec Gal Emeršič, več si lahko ogledate na tej povezavi.

(Skupno 584 obiskov, današnjih obiskov 1)