Tudi letos v času poletnih počitnic ZPM Maribor pripravlja tabore za nadarjene učence in dijake, ki jih bodo izvajali v Poreču, na Pohorju in v Marburgu.

Tabori so odlična priložnost, da preživite počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Kot vedno doslej, so tabori lahko subvencionirani, poskrbljeno bo tudi za prevoz. O vsem bomo udeležence podrobneje obvestili po prejemu prijave.

 

KAJ TOREJ PRIPRAVLJAJO?

  • Če te zanima naravoslovje in si 5. – 7. razred, je TABOR NARAVOSLOVJA pravi zate, saj je namenjen mladostnikom, ki so radovedni in izkazujejo poseben interes za okolje in naravo. Poglabljali bomo znanje s področja naravoslovja, razvijali občutek za okolje, ki nas obdaja. Dneve bomo poleg vsebinskih delavnic, še dodatno popestrili z različnimi aktivnostmi na prostem,  zabavni večerni program in še in še.
  •       Če si v 8. ali 9. razredu in imaš rad eksperimente, poskuse, preizkuse …., potem je zate tabor KEMIJE. Poglobili se bomo svet prehrane in živil, še posebej barvil v živilih. Preizkušali, poizkušali in predvsem eksperimentirali bomo. Ob tem pa vendarle ne bomo pozabili, da so počitnice in čas za druženje, zabavo in aktivno preživljanje prostega časa.
  •       Sta ti ljubši ANGLEŠČINA  ali FRANCOŠČINA- potem pridi na tabor KREATIVNE ANGLEŠČINE ali KREATIVNE FRANCOŠČINE, kjer bosta v ospredju ustvarjalnost in kreativno pisanje v izbranem tujem jeziku. Ob tem pa še spoznavanje mesta ter aktivno preživljanje počitnic.
  •       Ali pa NEMŠČINA – potem moraš z nami v MARBURG. Učenje nemškega jezika ni nujno sedenje v učilnici in poslušanje predavanj, lahko je pravo potovanje, raziskovanje, zabava in druženje s prijatelji. Obiski zanimivih krajev, adrenalinske in športne dogodivščine, družabne igre in večerne zabave … pri tem pa učenje nemškega jezika steče kar nehote in povsod. Obiskali in raziskovali bomo tudi BERLIN.

Prijavnice in ostale informacije najdete na spletni strani ZPM Maribor. Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest.

Za vse informacije so vam na voljo na ZPM Maribor na tel. št. 02 229-69-15 (Urša Žiger) ali po e-mailu: ursa@zpm-mb.si.

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)