Po daljšem času je bila naša šola zelo uspešna na športnih tekmovanjih iz dvoranskega nogometa, tako pri učencih, še bolj pa pri učenkah.

Učenci so v letošnjem šolskem letu dosegli velik uspeh na občinskem tekmovanju, kljub temu, da smo bili oslabljeni zaradi odsotnosti Adriana BLOUDKA in Dominika DROLCA. Ostali učenci, kateri so zastopali barve šole, so s svojo požrtvovalnostjo, taktično dovršenostjo dosegli tretje mesto v MO Maribor. Našo ekipo starejših učencev so zastopali: Blaž JAGODIČ, Niko HLEB OSET, Jan BEK, Jan PAHERNIK, Anže KOČAR, Dominik DROLC, Rok ŠTORGELJ, Žan LONČARIČ in Adriano BLOUDEK.

Ućenke so bile še uspešnejše. Najprej so presenetile na občinskem tekmovanju, kjer so dosegle drugo mesto za OŠ Ludvika Pliberška in se tako uvrstile na področno tekmovanje. V finalu tega tekmovanja se je ponovil finale občinskega tekmovanja, kjer pa so bile naše učenke uspešnejše in tako postale področne prvakinje. Kljub temu, da nobena izmed naših igralk ni igralka nogometa, pa je s svojo borbenostjo in željo po zmagi vsaka izmed učenk zaslužna za uspeh naše šole. Našo šolo so zastopale: Lana PAHERNIK, Ana TRIPKOVIČ, Nika KRALJ, Inja BOLKO, Aneja FRAS , Nuša SLAK, Anja MUNDA in Larisa MIHAILOVIĆ.

Še posebej pa sem ponosen na to, ker se naši učenci in učenke znajo obnašati na tekmovanjih, športno prenesti kakšen poraz in tudi nasprotnicam oz. nasprotnikom  seči v roko. Tudi to je način, kako predstaviti našo šolo.

Ponosen sem na vas!

Mentor: Stojan Lukman

 

 

(Skupno 651 obiskov, današnjih obiskov 1)