Petek, 11. 1. 2019:

Staršem sporočamo, da bodo učenci 7. razreda prispeli v Limbuš okoli 18. ure.

Četrtek, 10. 1. 2019:

8.00: Sedmošolci so poslali naslednje sporočilo:

“Dobro jutro! Pošteno smo že utrujeni, saj je za nami presmučanih že veliko kilometrov. Na novo zapadli sneg in med snežinke se bomo podali tudi danes. Včeraj popoldan smo uživali v sankanju v dolino. Danes pa se s smučmi lahko v dolino spustimo že vsi. Lep snežni pozdrav!” 🙂

Sreda, 9. 1. 2019:

8.30: Pri  nas sneži, a kljub temu smučamo. Je ogromno snega, zato še toliko bolj uživamo. Vsi otroci se zelo dobro počutijo. Malo smo že utrujeni, zato so noči mirnejše. 😉 Če potrebujete kaj snega, vam ga v petek pripeljemo… če bo na avtobusu dovolj prostora. 😁 Snežni pozdrav!

Torek, 8. 1. 2019:

20.30: Glede na informacije v medijih o razmerah v Avstriji vodja šole v naravi sporoča, da so pri njih razmere zaenkrat v redu, bodo pa pozorni na aktualne vsakodnevne razmere in se na njih tudi ustrezno odzvali. Sporočajo tudi, da se vsi počutijo dobro in da je bila popoldanska smuka odlična.

12.00: Učitelji in učenci so se nam javili iz čisto zimske šole v naravi. Imajo veliko snega, a kljub temu smučajo in se imajo čudovito. Sporočajo, da že skoraj vsi smučajo. Uživajo v čudoviti zimski pravljici in pošiljajo lepe pozdrave.

Ponedeljek, 7. 1. 2019:

Staršem učencev 7. razreda sporočamo, da so učenci s spremljevalci prispeli v zimsko šolo v naravi.

(Skupno 691 obiskov, današnjih obiskov 1)