Sedmošolci OŠ Rada Robiča Limbuš se bomo, tako kot mnoge generacije pred njimi, tudi letos udeležili zimske šole v naravi v sosednji Avstriji. Pogoji za izvedbo šole v naravi na smučeh so idealni in predvsem konstantni, tako da nam ni potrebno skrbeti, kako bo s snežnimi razmerami, pa tudi proge so prilagojene različnemu predznanju učencev.

Glede na številne finančne obveznosti staršev, smo se sedmošolci odločili, da znižamo stroške šole v naravi in smo s svojo iznajdljivostjo in pridnimi rokami organizirali Martinovo stojnico v Limbušu dne 9. 11. 2019, kjer smo ponujali doma pripravljene dobrote in srečelov za vse udeležence martinovanja. Končni zbrani znesek je presenetil vse, saj smo podrli vse rekorde.

Za pomoč pri organizaciji srečelova in stojnice se iskreno zahvaljujemo vsem donatorjem in sponzorjem, prijateljem, udeležencem martinovanja, razredničarkama in ga. ravnateljici ter nenazadnje našim staršem.

Včerajšnjega dne se bomo vedno spominjali kot dneva složnosti, veselja, smeha in nepozabnega druženja. Še enkrat velika HVALA.

(Skupno 386 obiskov, današnjih obiskov 1)