Četrtek, 9. januar 2020:

“Že četrti dan nas razvaja sonce in prijetne temperature… Malo smo že utrujeni, danes nas je obiskal tudi nekdanji ravnatelj Rado Wutej, ki je bil prav tako kot mi navdušen nad idealnimi pogoji za smučanje. Zvečer nas čaka zaključno druženje ob glasbi in ples v disku… Lep pozdrav in veselimo se skorajšnjega povratka…”

Sreda, 8. januar 2020:

“Danes so tudi vsi začetniki samostojno prismučali v dolino. Popoldan smo preživeli na saneh… Veselimo se še dveh preostalih smučarskih dnevov.”

Zraven slikovnega gradiva, ki si ga lahko ogledate tukaj, v prispevek prilagamo tudi video posnetke.

Torek, 7. januar 2020:

Današnje sporočilo je takšno: “Drugi dan na smučeh in družabni večer… Vreme nas razvaja, otroci vse bolje obvladajo smučarske zavoje, presmučali smo že vse strmine in uporabili vse vlečnice ter sedežnico. Jutri popoldan pa bomo iz smuči sedli še na sani in se po sankaški progi spustili v dolino. Lep pozdrav iz Galsterberga.”

Tokrat so nam zraven slikovnega gradiva še poslali video posnetek. Fotografije si lahko ogledate v galeriji fotografij. Prav tako nas lahko spremljate na Facebook-u.

Ponedeljek, 6. januar 2020:

Udeleženci šole v naravi v Galsterbergu so poslali prve utrinke in naslednji zapis: “Prvi zavoji so za nami. Otroci so zadovoljni, vreme je super, snega je dober meter tako, da se veselimo smučanja v idealnih pogojih.”

Pošiljajo lepe pozdrave!

 

Staršem učencev 7. razreda, sporočamo, da so učenci skupaj s spremljevalci prispeli v zimsko šolo v naravi.

(Skupno 2.189 obiskov, današnjih obiskov 1)