Obvestilo (torek, 21. 4. 2020):

Rokovnik za vpis v srednje šole 2020/2021

Obvestilo (ponedeljek, 20. 4. 2020):

Spoštovani devetošolci in starši devetošolcev!

Sporočamo vam, da smo danes, 20. 4. 2020, na šoli uspešno uredili vse vpisne pole za srednje šole za vaše otroke, naše učence. Vpisne pole smo opremili z žigom in podpisom ge. ravnateljice, svetovalna delavka pa jih je poslala na vse srednje šole, ki ste jih devetošolci izbrali. Glede datumov opravljanja preizkusov posebnih spretnosti za programe, kjer je to potrebno, vas bomo sproti obveščali oz. boste določene informacije dotični učenci prejeli tudi na dom.

Lepo vas pozdravljamo in se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje in potrpežljivost.

S spoštovanjem,

Šolska svetovalna služba:

mag. Maja Ferčič, univ. dipl. soc. ped.


Obvestilo (ponedeljek, 30. 3. 2020):

Spoštovani devetošolci in starši!

Iz MIZŠ so nam sporočili, da je skrb za otroke, ki se vpisujejo v srednje šole, starše in nas, svetovalne delavce odveč. Ko bo se šolanje ponovno povrnilo nazaj v šolske klopi in ne bo več potekalo zgolj od doma, bo znan ponoven rok za oddajo izpolnjenih vpisnih obrazcev za vpis v SŠ. O vsem vas bomo skrbno in pravočasno obveščali, prav tako bomo glede vpisa v srednje šole vse ustrezno uredili!

Svetovalna služa OŠ Rada Robiča Limbuš: mag. Maja Ferčič, univ. dipl. soc. ped.


Spoštovani starši devetošolcev in devetošolci!

Iz Ministrstva za šolstvo smo dobili naslednje obvestilo:

Glede rokovnika za prijavo in vpis v srednje šole vam sporočamo, da bodo srednje šole, ki še niso izvedle preizkusov nadarjenosti, ki so vpisni pogoj za vpis v nekatere srednješolske izobraževalne programe, ali razgovorov s kandidati, ki bi se želeli prijaviti v športne oddelke, te aktivnosti izvedle po izteku ukrepa začasnega prenehanja vzgojno – izobraževalne dejavnosti. Posledično bo prestavljen tudi rok za prijavo za vpis v srednje šole in dijaške domove. O natančnih datumih oziroma novih rokih vas bomo obvestili naknadno v naslednjih dneh.
(Skupno 284 obiskov, današnjih obiskov 1)