Petek, 24. 4. 2020: Prejeli smo datum preizkusa likovne nadarjenosti in tudi vsa navodila. Datum preizkusa likovne nadarjenosti in navodila si lahko preberete tukaj.

____________________________________________________________________

Iz Srednje šole za oblikovanje Maribor so nam poslali naslednje obvestilo:

Spoštovani!

Letos so nam kar nekaj načrtov in rokov za vpis spremenili trenutni ukrepi povezani s samoizolacijo in socialnim distanciranjem. Ob tem se pojavlja kar nekaj vprašanj vas in učencev, povezanih z vpisom v srednjo šolo. Upamo, da bomo s spodnjimi informacijami odgovorili na vsaj nekaj vprašanj. Po uradni objavi rokovnika, bomo na spletni strani objavili podrobnejše informacije in natančne datume. 

Na Srednji šoli za oblikovanje Maribor je potreben preizkus likovne nadarjenosti za vse dijake, ki se bodo vpisali v program SSI, tehnik oblikovanja (grafični oblikovalec, modni oblikovalec, oblikovalec uporabnih predmetov).

Zaradi ukrepov v zvezi s Koronavirusom Covid-19 točen datum preizkusa likovne nadarjenosti še ni znan, predvidoma pa bo potekal v začetku meseca junija

Prijavnice vseh učencev, ki bi se želeli vpisati v ta program, na šoli sprejemamo. Ker bo rok za oddajo prijavnic predvidoma pred rokom preizkusa likovne nadarjenosti, naj tudi ti kandidati prijavnico oddajo. Tisti, ki preizkusa ne bodo uspešno opravili, bodo še vedno imeli možnost prijavnico prenesti na drugo šolo.

Lep pozdrav

Nadja Jager Popović, ravnateljica SŠOM

 

(Skupno 283 obiskov, današnjih obiskov 1)