Spoštovani starši!

Na šoli smo se odločili, da Vam bomo z letošnjim šolskim letom informacije v povezavi z učbeniškim skladom ter seznamom delovnih zvezkov in ostalih potrebščin posredovali preko spletne strani šole.

Novost v letošnjem šolskem letu je tudi ta, da Vam ni več potrebno izpolnjevati naročilnic za brezplačno izposojo učbenikov, ki jih učenci prejmejo prvi šolski dan.

V primeru, da si učbenikov za vašega otroka ne bi želeli izposoditi v šoli, to sporočite ge. knjižničarki Darji Lorenčič Lašič na mail: darja.lasic@guest.arnes.si.

Prilagamo seznam učbenikov, delovnih zvezkov in ostalih potrebščin za posamezne razrede v šolskem letu 2020/2021.

1., 2. in 3. razredi

V šolskem letu  2020/2021 delovne zvezke za 1. triado financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in jih bo nabavila šola, učenci pa jih bodo prejeli prvi šolski dan. Starši  teh učencev kupite le šolske potrebščine, ki so navedene v seznamih.

STARŠI, KI ŽELITE VEDETI, KATERE DELOVNE ZVEZKE BOMO UPORABLJALI V 1. TRIADI, KLIKNITE NA POVEZAVO MLADINSKE KNJIGE (spodaj).

 

Do letos ste dobivali kataloge in naročilnice v fizični obliki, letos Vam jih pošiljamo preko povezav naših ponudnikov, preko portala Kopije nove ali preko portala Mladinske knjige. Sezname si boste lahko natisnili ali preko portala naročili vse šolske potrebščine navedene na seznamu.

Vse podatke dobite na spodnjih povezavah.

KOPIJA NOVA

ali

MLADINSKA KNJIGA – povezava do razredov:

1. razred

2. razred

3. razred

4. A razred

4. B razred

5. A razred

5. B razred

6. razred

7. razred

8. razred

9. razred

(Skupno 2.127 obiskov, današnjih obiskov 1)