Spoštovani starši in skrbniki, dragi učenci in učenke,

za nami je štirinajst dni, odkar smo ponovno vsi skupaj v prostorih šole. Na ta trenutek smo vsi nestrpno čakali, a se zavedali, da glede na epidemiološko stanje šola ne bo takšna, kot si jo vsi želimo. Upoštevati moramo številne prilagoditve in ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe.

S ponedeljkom, 8. 3. 2021, dosedanjim ukrepom dodajamo še nov ukrep, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije, in sicer so maske za učence od 6. do 9. razreda obvezne tudi ves čas pouka, ne samo v skupnih prostorih. Starše prosimo, da poskrbite, da bo učenec prišel v šolo z zaščitno masko ter da bo upošteval ta ukrep.

Za učence od 1. do vključno 5. r. so maske obvezne tako kot do sedaj, torej izven matične učilnice.

Zavedamo se, da lahko imate številna vprašanja, različna stališča in pomisleke tako za kot proti nošenju mask, a kot javna šola smo dolžni upoštevati obstoječo zakonodajo, kamor sodi tudi odlok o začasnih ukrepih.

Upamo, da bo kmalu epidemiološka slika boljša in naša največja želja je, da lahko pričnemo v šoli delati brez omejitev.

Še vedno lahko v šolo vstopajo samo zdravi učenci in zaposleni, starše, ki boste prihajali po svoje učence, pa naprošamo, da pozvonite na zvonec pri vhodnih vratih.

V kolikor bi želeli kaj nujno urediti, je v tem času možen vstop v šolo po predhodnem telefonskem dogovoru. Telefonska številka tajništva je 02 61 40 850.

Prosimo vas, da se na strokovne delavce še vedno obračate preko objavljenih e-naslovov v rubriki zaposleni (Predstavitev šole) na šolski spletni strani.

V kolikor bi potrebovali nujen in hiter stik s šolo, bo ravnateljica šole, ga. Mojca Kirbiš, dosegljiva na mobilni tel. številki 031 887 817.

Hvala za razumevanje

Kolektiv šole

(Skupno 229 obiskov, današnjih obiskov 1)