Zveza prijateljev mladine Maribor je poslala spodnje sporočilo:

Pozdravljeni prijatelji mladine!

ZIMSKE POČITNICE (28. 2. – 4. 3.) – pripravljali se bomo na pustni torek, izdelovali poke in papirnate ladjice za dober namen, za mirno noč pa lovilce sanj. Seveda se bomo tudi potepali, v torek pa PUSTOVALI. Brezplačne počitniške dejavnosti bodo potekale v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM) Maribor (Razlagova ulica 16), kjer je tudi zbirno mesto za izlete. Na vse počitniške dejavnosti je obvezna predhodna prijava. Več informacij in navodila najdete tukaj.

TA VESELI ZePeeMov PUST, festival ustvarjalnosti in norčavosti, bo na pustni torek, 1. 3. 2022. Na Glavnem trgu bodo našemljenci, med 10.00 in 11.30 ter med 16.00 in 17.30, na foto-točkah lahko pozirali fotografom in se pokazali zelo strogi pustni žiriji.

Najbolj izvirni in prepričljivi se bodo potegovali za pustne nagrade. Prva nagrada za posamezno otroško masko je 11-dnevno letovanje na morju ali na Pohorju med poletnimi počitnicami, prva nagrada za družinsko masko je 3-dnevni prvomajski paket v Poreču, vse ostale nagrade pa prispevajo naši donatorji. Na Glavnem trgu bo od 18. 2. do 4. 3. 2022 na ogled tudi razstava fotografij TA VESELI ZePeeMov PUST. Več o pustnem dogajanju tukaj.

Pridružite se nam, zabavno bo!

Zveza prijateljev mladine Maribor

(Skupno 160 obiskov, današnjih obiskov 1)