Spoštovani starši, dragi učenci,

ta teden smo v šoli dvakrat izvedli samotestiranje. Učenci so bili na samotestiranje pripravljeni, zato smo ga uspešno izvedli. Iskrena hvala za pomoč in da nam zaupate. Skupaj bomo zmogli.

Samotestiranje bo potekalo ob ponedeljkih, sredah in petkih, o podrobnostih bodo učence obvestili razredniki. Če učenec na dan samotestiranja manjka, se bo samotestiral zjutraj na dan vrnitve v šolo, če pa le pride kasneje (npr. zaradi pregleda pri ortodontu ipd.), pa pri svoji prvi uri v tistem dnevu.

V nadaljevanju še posredujemo informacije glede evidenčnega lista o samotestiranju učencev, ki ga potrebujejo nekateri učenci.

Učenci v obšolskih dejavnostih in glasbenih šolah izkazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali testiranju s testi HAG ali testi PCR. Tudi učenci, ki se samotestirajo v matičnih šolah, za udeležbo v obšolskih dejavnostih in glasbenih šolah izpolnjujejo pogoj PCT. Ti učenci izvajalcem obšolskih dejavnosti in glasbenim šolam vsakokrat na vpogled predložijo dokazilo o opravljenem samotestiranju in negativnem rezultatu v obliki evidenčnega lista. Za evidenčni list učenca poskrbijo starši.

Evidenčni list je v prilogi tega sporočila, lahko ga dobijo tudi v šoli. Učenci, ki ga torej potrebujejo, naj pristopijo do učitelja, ki je prisoten pri samotestiranju, da mu izpolni in podpiše list za določen dan.

Vse dobro vam želimo in ostanimo zdravi.

Ravnateljica in kolektiv šole

(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov 1)