V Zrkovcih je bilo 4. 6. 2018 občinsko tekmovanje učenk in učencev v odbojki na mivki. V obeh kategorijah smo dosegli izjemen rezultat, saj so fantje, v postavi Žan LONČARIČ, Jaka LEŠNIK, Tej LIČEN in Žiga KRAJNC dosegli 2. mesto in se uvrstili na področno tekmovanje. Prav tako pa so bila uspešna dekleta, ki so v postavi Julija GRUBIŠIĆ ČABO, Urška CIKAČ, Trina KRIŽE, Lana LESKOVAR in Lana BORŠIČ postale občinske prvakinje in se tako uvrstile na področno prvenstvo.

Področno prvenstvo v odbojki na mivki za fante in dekleta se je odigralo 12. 6. 2018 v Zrkovcih. Fantje, v postavi Žan LONČARIČ, Jaka LEŠNIK, Tej LIČEN in Žiga KRAJNC,  so prikazali borbeno igro in po treh tesnih porazih osvojili peto mesto.

Dekleta, Julija GRUBIŠIĆ ČABO, Urška CIKAČ, Trina KRIŽE, Lana LESKOVAR in Lana BORŠIČ, pa so bila spet izjemno uspešna. Postale so področne prvakinje v odbojki na mivki. S tem rezultatom so se uvrstile v državno polfinale odbojke na mivki, ki se bo odigralo v mesecu septembru v šolskem letu 2018/19.

Iskrene čestitke fantom in dekletom za prikazane igre, borbenost in izjemne rezultate.

Dekletom pa želimo obilo sreče v nadaljnjem tekmovanju na državnem nivoju.

                                                                                                                               Trener:  Aleš KOTNIK

(Skupno 469 obiskov, današnjih obiskov 1)