Vir: RTV SLO

Spoštovani!

V lanskem šolskem letu so se učenke naše šole udeležile radijsko novinarskih delavnic, kjer so se preizkusile v različnih vlogah in posnele tekmovalni posnetek za najboljši novinarski razred. Zaradi pandemije Covid-19 se projekt novinarskih delavnic Radia Hudo! v preteklem šolskem letu ni zaključil, temveč se je prestavil na letošnje šolsko leto.

Naš tekmovalni posnetek bodo v celoti zavrteli v oddaji Hudo! 19. septembra med 9.05 in 10.00 na Prvem programu Radia Slovenija.

Vas pa vljudno vabimo, da glasujete za naš tekmovalni posnetek za najboljši novinarski razred, saj nam bo le z vašo pomočjo uspelo priti do nagrade. Glasovanje bo potekalo med 19. in 26. septembrom od 9.55 naprej.

Svoj glas oddajte na naslednji povezavi: https://radioprvi.rtvslo.si/glasovanje/

Vsak posameznik lahko glasuje le enkrat, a lahko z istega računalnika (IP naslova) glasuje več članov družine, šolarjev v šoli. Vsak glasovalec bo moral oddati tudi svoje podatke (ime, priimek, naslov in kontakt), ki bodo namenjeni izključno za ta projekt – to pa predvsem zato, da se preprečijo morebitne računalniške goljufije. Med glasovalce bodo razdelili tudi nekaj praktičnih nagrad.

Zmagovalca bodo razglasili na zaključni prireditvi 3. oktobra med 11. in 12. uro v neposrednem avdio in video prenosu na Prvem.

Vsak glas šteje, le skupaj nam bo uspelo!

Zapisala: mentorica Barbara Papa

(Skupno 368 obiskov, današnjih obiskov 1)